torsdag 25. februar 2010

Srapping the Music - i disse OL-tider

Fant en fin utfordring hos Scrapping the Music som jeg fikk veldig lyst å delta på. Vi skulle la oss inspirere av fargene på langrennsarenaen - de grønne OL-ringene og de blå "brikkene" som merker av løypene. Bidraget skal altså være i fargene lyseblå og limegrønn. Det skal også være innslag av gull, sølv eller bronsje. Jeg har laget et bursdagskort til min svigersøster. Hun har ikke bursdag før i april, men jeg tror ikke hun er fast leser i bloggen min, og håper du ikke ser denne. Dersom du ser dette Janecke, kan jeg jo bare si at innsida forblir hemmelig til bursdagen;)
Jeg har brukt litt av hvert på dette kortet. Bokstavene er stanset ut i alfabetet qk-eliza av limark, og påført glitter. Sommerfuglene er KarenMarieKlip og fra Kort og Godt. Engenlen er også fra KogG. Den er bundet fast med scrappers floss i flere lag. Jeg har stemplet rundt kantete med distress ink - broken china. Har også brukt stickles i sølv. Jeg legger ved en lysere versjon av bildet, da det første ble litt mørkt.


4 kommentarer:

  1. Så nydelig kort!
    Stilig effekt med de doble sommerfuglene:)

    Takk for at du deltar:)

    SvarSlett
  2. Herlig kort du har laget. Likte stilen på dette veldig godt. Og enig med Gro - de doble sommerfuglene ble knallfine. ;)

    Ønsker deg en god søndagskveld.

    SvarSlett
  3. Nydelige bokstaver. Flott sammensetning av form og farge

    SvarSlett
  4. Nydelig kort....likte meget godt de sommerfuglene ja;))

    SvarSlett