mandag 28. mars 2011

Kurs med Maya

Etter mye venting og gleding kom endelig helga der Scrapp med hjertet skulle gå av stabelen;) Tusen takk til Astrid og Camilla for et supert treff! Det ble holdt flere kurs, jeg deltok på Maya sitt fargelegging med distress ink kurs. Hun er utrolig dyktig, og flink å lære fra seg. Jeg brukte nok et par timer på å ferdigstille motivet, men ble veldig fornøyd etterpå. Slik ble mitt motiv:

For første gang har jeg klart å fargelegge kinnene uten at det ser ut som jenta har vært ute i sprengkulde, er solbrent eller har kusma.... Og her er kortet ferdig montert: Jeg lærte mye av selve kortet også. Maya sitt design innebærer utrolig mange lag, og ligner ikke på noe som jeg har klart å lage tidligere. Dette kortet skal jeg henge opp på scrappe-rommet mitt til videre inspirasjon;)

2 kommentarer:

 1. Så flott me ny bloggbakgrunn :) Og takk for all ros :) Vi er bare så glade for at alle er fornøyde :) Hva sa Marlene da hun vant kofferten?
  Kortet ble så fint :) Og du kan jo fargelegge, ingen tvil! Er så glad for at Maya ønsket å komme nordover til oss :)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott:) Nydelig fargelegging og fine overganger:) Fargelegging er gøy, jeg har aldri prøvd distress ink, bruker mest Promarkers og Prismacolor, men kanskje en gang i fremtiden...
  Flott gjennomført kort ble dette:)
  Klem Lill (en fjern slekning)

  SvarSlett