fredag 3. desember 2010

Promarkers!!!

Har lenge vurdert å kjøpe meg promarker-tusjene, absolutt morsomt å prøve noe nytt! MEN; grunnet stiv pris i butikken har jeg latt det være. Har syntes det har vært vanskelig å vite hvilke tusjer jeg skulle begynne med, hvilke som går sammen o.l. Samtidig ønsker jeg noe et visst antall sånn at jeg har litt valgmuligheter.

I dag (og bare i dag) selges tusjene på staples for 15 kroner stykket. Det er jo halv pris!! Så jeg har kikka igjennom scrappe-spareboksen, og bestemte meg for at her skal det bli promarkers!!

Hele 51 stykker.....

Fargene jeg endte med er følgende:

For å finne ut hvilke farger jeg ville begynne med, har jeg tatt utgangspunkt i ei anna Lise sitt forslag, det fant jeg her, samt i en artikkel om promarkere her. For å sitere en god venninne: "Google is your friend" (takk for den kunnskapen Judith ;)).

Har skrevet ut et tomt fargekart her, på Letraset Cartridge paper som jeg også kjøpte i dag. Deretter tegnet jeg bare inn fargene og har hengt dem opp foran scrappe-pulten;) Lurt synes jeg selv.

Ja, da er det vel bare en ting å gjøre: ØVE ØVE ØVE ØVE ØVE til jeg blir like flink som forbildene mine, Tone Lise, Karina, Mette, Astrid og maaaaange flere;) Gleder meg til vi skal fargelegge sammen jenter!

3 kommentarer:

  1. Åååå så flink og kreativ du e snuppa. Blir jo mektig imponert ka du får til ;)

    SvarSlett
  2. Tusen tusen takk for at du gir på flotte komplimang :)

    SvarSlett
  3. Hei! Jeg lurer på om du har fila med det tomme fargekartet på pcen? Jeg har lett etter det, men får bare opp at siden ikke finnes når jeg trykker på linken din.

    SvarSlett